sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Viime hetken (hyödylliset) joululahjaideat

Kaupallisessa yhteistyössä Sortter

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Meillä on ollut kotona tänä viikonloppuna oikea joulupukin paja. Keittiössä on tehty mm. erilaisia glögejä, fudgeja, riisipuuroa ja karjalanpiirakoita oikein urakalla. Kodissa leijaileekin nyt ihana joulun tuoksu ja myös viimeiset joululahjat paketoidaan tänään, joten täällä on joulunodotus huipussaan. Mä hankin kaikki joululahjat tänä vuonna ajoissa ja yritin hankkia kaikille jotain sellaista, mikä tulee oikeasti tarpeeseen. Oon tehnyt joululahjoja myös paljon itse tänä vuonna, joten ajattelin tulla vinkkailemaan myös teille viime hetken joululahjoista, jotka ovat niin taloudellisia kuin myös hyödyllisiä lahjoja saajalleen! Postaus on toteutettu yhteistyössä Sortterin kanssa. Sortter on suomalainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka avulla löydät sinulle sopivimman lainatarjouksen nopeasti ja turvallisesti.

 


       1. Itsetehdyt lahjat

Veikkaan, että ihan jokainen meistä arvostaisi itse tehtyä lahjaa. Siinä on paljon ajatusta ja tunnetta, sillä lahjan antaja on tehnyt lahjan erikseen juuri sinulle. Itse en ole käsitöiden mestari, joten päätin tehdä tänä vuonna lahjoiksi jotain sellaista, joka jouluna tulee tarpeeseen ja jonka tekemisestä myös itse nautin. Sehän on kokkaus, joten oon tänä vuonna tehnyt lahjoiksi mm. erimakuisia glögejä ja karkkeja. Itsetehty lahja on monesti myös edullisempi vaihtoehto, kuin vastaava ostettuna kaupasta.

 

2. Lahjakortti mm. erilaisiin suoratoistopalveluihin tai e-kirja palveluihin

Itselläni menee yllättävä määrä rahaa kuukaudessa erilaisiin e-palveluihin. Lahjana tällainen olisikin aivan varmasti ilahduttava ja tarpeellinen, sillä jokainen meistä käyttää enenevissä määrin tällaisia palveluita arjessa. Minä ja miesystäväni ostetaan paljon erilaisia kirjoja liittyen raha-asioihin, yrittäjyyteen ja itsensä kehittämiseen, joten esimerkiksi tällainen e-kirjalahja olisi todella mieluinen. Vaihtoehtoja löytyy varmasti ihan kaikille.

 

3.  Käyttääkö ystäväsi tai puolisosi paljon rahaa take-away tuotteisiin?

Take-away kahvit ja pienet herkut haukkaavat kuukaudessa yllättävänkin ison palan rahapussista. Ostaako ystäväsi joka aamu esimerkiksi kahvin mukaansa lähimmästä kahvilasta? Hänelle oiva lahja voisi olla esimerkiksi oma pieni kahvikone tai uusiokäytettävä termoskuppi. Näistäkin löytyy vaihtoehtoja kaikista hintaluokista ja tyyleistä.

 

4. Salikortti tai varusteita kotitreeniin

Salikortti on myös kuukausittainen menoerä monelle. Nyt, kun monet salit ovat suljettu niin erilaisten kotitreenivälineiden kysyntä on kasvanut hurjasti. Itse olen kokenut erilaiset vastuskuminauhat, käsipainot sekä hyppynarun kaikkein hyödyllisimmiksi apuvälineiksi! Niistä on oikeasti moneen eikä hintakaan päätä huimaa.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti