sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

BIRTHDAY BRUNCH

Moikka kaikille ja ihanaa sunnuntaita! Meikäläisellä on tänään tosiaan synttärit ja sovittiin aamuksi Vilman ja Sipan kanssa brunssitreffit. Meidän piti mennä yhdessä kauppaan, mutta kun tulin Siirin luo niin siellä odottikin ihana brunssipöytä ja yllätyskakku valmiina. ♥ Synttäripäivä on ollut kyllä huippu ja ilta meneekin nyt vain rentoutuen ja vähän kuvia muokkaillen. Gubellakin on oikein kissanpäivät, kun makoilee tuossa vieressä rapisevien synttärilahjojen keskellä. Huomenna taas sitten takaisin arkeen ja suunta Tampereelle, mutta fiilistellään nyt loppupäivä vielä näitä herkullisia kuvia. Sunnuntait on parhaita brunssipäiviä!

DSC_3441
DSC_3444
DSC_3447
DSC_3446
DSC_3449
14 kommenttia on "BIRTHDAY BRUNCH"
  1. Voi miten ihana brunssi! Niin herkullista ja kaunista ja värikästä ja kuvauksellista tietenkin :'D ja paljon onnea sulle <3

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    (ja nyt mulle tuli nälkä, nyyh!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti Sanna! <3 Krediitit kyllä Vilmalle ja Siirille kun näin ihanan brunssin järkkäsivät. :-)

      Poista
  2. Oi näyttääpä herkulliselta! <3

    VastaaPoista
  3. Vitsit miten herkullisen (ja kauniin) näköinen brunssi!

    VastaaPoista
  4. Sun blogi on ihan hyvälaatuinen tavallaan, kuviltaan ym. Mutta ei oikein saa tuulta siipiensä alle koska on, no, tylsä. Brunssi, aamupala, muumimuki, joku sisustusesine tai vaate. Pari kuvaa, muutama rivi yleisöuluontoista tekstiä. Luonne puuttuu, olisi kiva kuulla sun ajatuksia ja oivalluksia ja vaikkasit brunssin tapahtumia kuvien ohella. Nyt jää vähän tyhjäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kuulla, että oot tuota mieltä! Kiitos kuitenkin mielipiteestä. :-) Oletkohan lukenut useampia viimeaikaisia kirjoituksia? Tässä ainakin yksi ihan justi postaus, jos mielipiteet ja ajatukset kerran kiinnostaa: http://www.millamour.fi/2017/03/anyone-can-find-dirt-in-someone-be-one.html!

      Poista
  5. Henna28
    Myöhästyneet onnittelut! Aloin kysellä voittamaani Life Body & Soul palkintoa, saitkohan silloin minun osoitetiedot kun ilmoitit voitostani? En ole saanut vielä siis palkintoa, vastaile kun ennätät.

    [email protected]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Henna! Mä en valitettavasti saanut sun vastausta sähköpostiini ollenkaan, joten sähköpostini lähettämisestä viikon jälkeen arvoin voittajan uudelleen ja tiedot on jo lähetetty eteenpäin Lifelle. Harmi, että meni näin myöhälle :-(

      Poista
  6. Henna28
    Ei mitään, oli ihan oma vikani kun en pyytänyt sinulta vielä vahvistusviestiä, minulle kävi samalla tavalla joulukalenteri voitonkin kanssa silloin, hyvää ja kaunista kevättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten harmi. :-( Mutta oikein ihanaa kevättä sullekin! :-)

      Poista
  7. Heippa! Ah mikä kuva. Myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät onnittelut. Kyllä olisi ihana tulla joskus aamiaispöytään, jonka joku muu olisi kattanut. Kokeilin yksi aamu paistaa banaanilettuja, niihin tuli kanamunaa ja mantelijauhoja eli oikein proteiinipitoinen aamiainen. Hyviä olivat, mutta meidän teflonpannu taitaa sanoa jo itsensä irti eli tarttui rumasti kiinni, vaikka kuinka miedolla lämmöllä paistoin. Mutta maku oli mahtava.
    Vieläkin odottelen Lifen palkintoa, ilmoitan sinulle, kun se saapuu.
    Nyt vapun odotteluun. Olen paistanut jo parinkymmenen vuoden ajan munkkirinkeleitä, jotka teen vichyveteen, tulee aivan ihanan rapeita.
    Terkkuja
    Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Pitääpäs muuten itsekin testata tuohon vichyveteen tehdä. :-) Tänään sain tiedon, että ainakin yhdelle voittajalle tullut jo paketti. Pitäisi siis saapua ihan näillä näppäimillä sinullekin :-)

      Poista