tiistai 13. elokuuta 2019

Säästä rahaa - näin hyödynnät alekukat

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! Me vietettiin hetki sitten mun ihanan mumman 80-vuotis synttärijuhlia, jotka pidettiin mun vanhempien luona. Mä olin siellä tietenkin innoissani väkertämässä voileipäkakkua sekä kukka-asetelmia ja tulikin siinä kohtaa mieleen, kun pöydällä oli hallittu kaaos ja kaadoin kukkavedet taitavasti syliin, että voishan näistä tehdä melkein postauksen. Nää ei vaadi paljoa aikaa ja plussaa siitä, että näin askarreltuna kukat kestää tuoreina huomattavan pitkään. Itse oon tehnyt niin, että oon ostanut kaupasta esimerkiksi alennuskukkia, jotka oon sitten leikannut aivan kukanvarren tyvestä poikki. Normaalisti nuo menee aika äkkiä huonoksi ja nahistuu, mutta en tiedä mikä siinä on, että kun nuo kelluu vedessä, niin ne pysyvät hyvinä pitkäänkin. 

Nykyään bongailen kaupoista aina niitä alekukkia, sillä tällä konstilla säästää myös rahaa ja kukat näyttää jotenkin omaan silmään nätimmiltä tällä lailla laitettuna. ;) Itse oon käyttänyt pieniä, matalia lasimaljakoita näiden tekemiseen tai sitten ihan nättejä juomalaseja, joista näkyy hyvin läpi. Näyttävämmän asetelman saat tietenkin isommasta maljakosta, mutta nuo pienet ovat toimineet aivan loistavasti, jos haluaa piristystä esimerkiksi yöpöydälle, eteiseen tai jopa kylppäriin. Näissä asetelmissa toimii täydellisesti tietenkin myös luonnonkukat tähän aikaan vuodesta. Mitäs mieltä te ootte näistä?


P1010693-2
P1010696-2
P1010716-2
P1010701-2
<
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti