keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Suomalaista korukauneutta

*Kaupallisessa yhteistyössä Luv Northin kanssa

P1020026-2

Aurinkoista keskiviikkoa kaikki! Mä näpyttelen teille postausta täältä meidän uudelta parvekkeen sohvalta. Tässä tulevaa kesää fiilistellessä ja auringosta nautiskellessa ajattelin tulla vinkkaamaan teille mun uudesta lempikorusta. Oon etsinyt jo ties kuinka kauan simppeliä mutta kaunista kaulakorua, jota voisi pitää yllään ihan minkä tahansa asun kanssa. Mulla on ollut käytössä koruliikkeestä muinoin ostettu timanttikaulakoru, mutta en oo oikein koskaan fiilannut sitä ihan täysin. Arvostan suomalaista designia niin sisustuksessa kuin vaatteissakin ja pyrin suosimaan mahdollisimman paljon kotimaista myös päivittäisissä kauppaostoksissa. 

Mulle tarjoutuikin hetki sitten mahdollisuus tutustua suomalaisen koruvalmistajan Luv Northin koruihin ja oon ollut aivan ihastunut omaan koruuni ever since! Luv North on helsinkiläinen korumuotoiluun keskittynyt brändi, joka suosii koruissaan kierrätettyä hopeaa ja kultaa. Korut valmistetaan Suomessa käsityönä, mikä takaa korujen korkean laadun ja alkuperän. Itse ihastuin Luv Northin koruissa kotimaisuuden lisäksi niiden kauniiseen, minimalistiseen designiin ja totta kai eettisyyteen. Moni onkin kysynyt multa tästä kaulakorusta ja oon ylpeänä voinut kertoa sen olevan suomalaisten pienyrittäjien työtä ♥️ Valitsin itselleni käyttöön hopeisen Trio-kaulakorun ja tämä on juuri sellainen, mitä olen hakenut. Koru on juuri mun näköinen ja tässä on sopivasti sitä jotain!

P1020030-2
IMG_20200513_171632


Järjestettiin Luv Northin kanssa myös arvonta Instagramin puolella @milla.gronstrand, jonka myötä teillä on mahdollisuus voittaa heidän ihanat Side-sarjan Dot-korvakorut. Kannattaa siis ehdottomasti käydä osallistumassa ♥️ Saatte myös koko Luv Northin valikoimasta -10% alennuksen koodilla MILLAXLUV.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti