maanantai 3. elokuuta 2020

Ideoita ruokailutilaan

Kivaa maanantaita kaikille! Tää maanantai alkoi tavallista rennommin, sillä mulla ja Oscarilla on molemmilla kesäloma. Ajateltiin kohta lähteä ostoksille, sillä lähdetään lauantaiyönä ajelemaan kohti Lappia ja Lofootteja, ja reissuun tarvitsisi ostaa vielä muutama tarpeellinen juttu. Sitä ennen päätin vielä tulla jakamaan teille muutaman kuvan meidän valmistuneesta ruokailutilasta. Postaus on toteutettu yhteistyössä Sortterin kanssa. Sortter on suomalainen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka avulla löydät sinulle sopivimman lainatarjouksen nopeasti ja turvallisesti.

Meillä oli ensin ajatuksena säilyttää remontin yhteydessä vaatehuone ja sijoittaa Oscarin työhuone olkkarin yhteyteen. Aloin kuitenkin miettimään, että meille tulee jo hyvin säilytystilaa eteiseen, mutta mihinkään ei sitten mahtuisi isompaa ruokapöytää mulle toimistopöydäksi ja vieraiden varalle. Päätettiinkin siis purkaa vaatehuone ja laajentaa tuosta tilasta Oscarille työhuone, jolloin saataisiin olohuoneeseen myös ruokailutila. Lisään myöhemmin vielä erillisen postauksen olohuoneesta, kun ollaan saatu asennettua seinälle valkokangas videotykkiä varten. :)

Olohuoneessa oli alunperin hopeinen leoparditapetti, muovimatto ja puupaneelista tehty katto, joka oli monessa eri tasossa. Oscar sai idean, että tehdään olohuoneeseen kattoupotus, jonne lisättiin vielä erilaisia, himmennettäviä valoja. Tuo onnistui kyllä todella hyvin ja on kätevä myös valaistuksen kannalta, sillä ei tarvita nyt erillistä kattovalaisinta ruokailutilaan tai olohuoneeseen. Pöytä haettiin Maskusta ja valkoiset nahkatuolit tilasin Vekeltä. Seinälle lisäsin mun pari lempitaulua (molemmat tilattu aikoinaan Deseniolta) ja pöydällä oleva harmaa kynttelikkö on isän tekemä vuodelta 1997. Kynttelikkö oli alunperin ruskea, mutta maalasin sen harmaaksi rempasta jäänellä maalilla. Se sai heti freesimmän ilmeen ja tuo on ehdottomasti yksi mun lempikoristeista meidän kodissa. Ruokapöytään halusin kaitaliinan, sillä tuo pöytämateriaali oli mielestäni sen verran kiva, että halusin jättää sitä vähän näkyviin. Beige kaitaliina on pellavaa ja se on tilattu Ellokselta.


P1020173-2 P1020172-2 P1020086-2 P1020175-2


Mitäs pidätte?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti