sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Life Body & Soul


Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Tänään tulin puhumaan teille vähän meikäläisen ihonhoidosta. Pääsin nimittäin testailemaan Life:n uuden Body & Soul -ihonhoitosarjan tuotteita ja tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Life:n kanssa. Life Body & Soul on siis tuotesarja, joka keskittyy luonnonmukaiseen ihonhoitoon. Tuotesarja sisältää niin erilaisia ihovoiteita, -öljyjä, käsivoidetta, suihkugeelejä, käsisaippuaa kuin deodoranttejakin. Tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon, ne on valmistettu Pohjolassa ja ne sisältävät 95-100 % luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia. Itse suosin luonnollisesti valmistettuja ihonhoitotuotteita, koska silloin tiedän mistä kosmetiikka on valmistettu ja mitä tuote sisältää. Aloin kiinnittämään tähän erityisemmin huomiota vasta pari vuotta sitten kun huomasin, että jotkut synteettiset ainesosat ärsyttävät mun ihoa paljonkin. Toki myös synteettisten kosmetiikkatuotteiden joukosta löytyy aivan huippuja juttuja, mutta parinkin tuotteen vaihtaminen luonnonmukaisempaan suuntaan on mulle iso juttu ja niiden ostamisesta tulee hyvä mieli. :-) Muutama näistä Body & Soul -tuotteista nousi ehdottomien lemppari ihonhoitotuotteiden joukkoon ja ajattelinkin kertoa niistä vähän enemmän!
 
DSC_2705
DSC_2787

Pari näistä tuotteista olivat Cleanse Your Concious -käsisaippua ja Make the Moist of it -suihkuvoide. Tuon käsisaippuan koostumus on ihanan täyteläinen ja se tuoksuu makealta mantelilta. Tämä ei kuivata käsiä lainkaan, vaan pitää kädet pehmeinä mm. kookosöljyn ja aloe veran ansiosta. Suihkuvoide puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Tämä ei sisällä hajusteita ja ainesosat ovat 98 % luonnollisia ja 100 % vegaanisia. Tämä on Sensitive -sarjaa, jonka tuotteet on dermatologisesti testattu, joten nämä soveltuvat erityisesti herkkäihoisille ja myös lapsille. Yksi ehdottomasti parhaista jutuista näissä kaikissa tuotteissa on mun mielestä aivan superhauskat nimet ja kaunis pakkaus!

DSC_2792

Pakkoa kehua myös tuolta joukosta pilkistävää kuparinsävyistä ja ihanasti kimaltavaa ihoöljyä. En malttanut olla testaamatta tätä ja tämä on iholla aivan supernätti. Odotan innolla kesää, kun tätä saa testailla rusketuksen kanssa!

DSC_2743 – kopio-2

Nämä ihoöljyt veivät kyllä meikäläisen sydämen! Yleisesti ottaen en oo tykännyt ihoöljyistä, koska useimmat niistä on tahmaavia, ne ei imeydy kunnolla ja annostelijat ovat aika kömpelöitä...Mutta nämä: aivan ihania! En osannut valita näistä kolmesta mun suosikkia, koska kaikki olivat omalla tavallaan hyviä. Get Boosted sisältää puhdistavaa bergamottia ja viherminttua, jotka antaa ihanan piristävän tuoksun. Ease Off puolestaan rentouttaa ja se tuoksuu laventelilta ja kamomillalta. Tämä öljy sisältää avokado- ja seesamiöljyä, jotka suojaa sekä kosteuttaa tehokkaasti ja sisältävät E- ja D-vitamiinia. Get the Look -arganöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja ja tämä on tosi monikäyttöinen öljy, joka sopii todella hyvin niin ihonhoitoon, hiustenhoitoon kuin kynsinauhoihinkin. Kaikki näistä imeytyvät supernopeasti ja jättävät iholle pehmeän tunteen. Nämä tulevat myös kätevässä pumppupullossa, joten levittäminen on helppoa!

DSC_2802 – kopio-2

Tälle Touch Me Softly -käsirasvalle on pakko antaa myös omat hehkutuksensa. Tämä tuoksuu ihanasti mantelilta ja sisältää suojaavaa manteliöljyä, aprikoosinkiviöljyä, sheavoita ja aloe veraa. Tämä imeytyy käsiin nopeasti jättäen kädet ihanan pehmeiksi. Tykkään kuljettaa tätä mukana esim. töissä tai kaupungilla, sillä tämä putilo on myös ihanan kompakti eikä tämän kuivumista tarvi kauaa odotella. :-)

DSC_2721 – kopio-2


Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä testailemaan näitä uutuustuotteita osallistumalla arvontaan kommenttiboxissa! Kerro kommentissa omasta suhteestasi luonnonkosmetiikkaan ja kerro mikä näistä tuotteista kiinnosti just sua eniten. Lisää kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoitteesi ja tsekkaa kilpailun säännöt täältä. Arvontaan on viikko aikaa osallistua. Onnea kaikille arvontaan! Arvonta on päättynyt.
38 kommenttia on "Life Body & Soul"
  1. En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta olisi todella kiva kokeilla! Nuo ihoöljyt ja käsirasva vaikuttavat sopivilta mun talven kuivattamalle iholle :) Mukana arvonnassa siis!

    paulina.oittinen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Käytän kyllä paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä sarja on minulle tuntematon. Ihoöljyt kiinnostavat eniten koska talven jälkeen iho on kuiva.
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  3. Body oil kiinnostaa ja en ole paljon käyttänyt luonnonkosmetiikkaa.

    [email protected]

    VastaaPoista
  4. Luonnonkosmetiikkaa ostan aina mahdollisuuksien mukaan. Aina ei esimerkiksi hinnan puolesta ole mahdollista valita sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta siihen pyrin. Tästä tuotesarjasta kiinnostaa eniten juuri tuo ihoöljy. :) [email protected]

    VastaaPoista
  5. Ihoöljyt kiinnostivat eniten :) Olen viime aikoina kokeillut paljon mineraalimeikkejä kuten Idun Mineralsin, Everyday Mineralsin ja Lily Lolon tuotteita.
    [email protected]

    VastaaPoista
  6. Satunnaisesti olen kokeillut, mutta tätä sarjaa en ennestään tunne.
    [email protected]

    VastaaPoista
  7. Henna28
    Käytän luonnonkosmetiikkaa aika paljon, jopa enemmän kuin tavallista, pääasiassa tilaan netistä tai ystävältä jolla on myytävänä luonnonkosmetiikkaa. Täyteläinen käsisaippua kiinnosti eniten.

    [email protected]

    VastaaPoista
  8. Käytän luonnonkosmetiikka satunnaisesti, mutta tämä merkki on minulle tuntematon. Ihoöljyt kiinnostavat eniten, koska tänä talvena iho on mennyt tosi kuivaksi...
    [email protected]

    VastaaPoista
  9. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa,ja näistä etenkin noi ihoöljyt! Mukana arvonnassa!
    [email protected]

    VastaaPoista
  10. Olen kokeillut muutamaa luonnonkosmetiikkatuotetta, ja mielelelläni kokeilisin lisääkin. Kiinnostusta herättää varsinkin käsisaippua, koska sitä meillä kuluu paljon, ja välillä kädet tahtovat kuivua.
    [email protected]

    VastaaPoista
  11. Tästä merkistä en olekaan kuulut aikaisemmin. Lushia olen käyttänyt ja käytän sitä säännöllisesti.

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  12. yritän testailla aina kun mahdollista luonnonmukaisia tuotteita, näistä käsisaippua kiinnostaa!
    [email protected]

    VastaaPoista
  13. Aina satunnaisesti jotain käytän, mutta tämä on ihan uusi sarja! Kiinnostaisi kokeilla :)
    mykramilla(at)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Make the moist out of it kuulostaa hyvältä :) Kyllä käytän jonkun verran luonnonkosmetiikkaa, mutta ostan myös muitakin :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  15. Käytän luonnonkosmetiikkaa päivittäin!
    [email protected]

    VastaaPoista
  16. Ostin vasta hetki sitten ensimmäisen luonnonkosmetiikkatuotteen. Näistä eniten kiinnostaa ihoöljyt :) kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kemikaaliyliherkkänä ja kuiva ihoisena öljyt oma suosikki luonnonkosmetiikassa. Glow oil ja argan kuulostavat parhailta sarjassa! [email protected]

    VastaaPoista
  18. Mulla on vielä aika tuore suhde luonnonkosmetiikkaan, ja mielelläni kuulisin ja testaisin sitä enemmänkin. Suosikkeja näistä oli Cleanse Your Concious -käsisaippua ja Make the Moist of it -suihkuvoide. Iho kuivuu näin talvella, ja varsinkin, kun pitää olla koko ajan käsiä pesemässä lapsen kanssa, niin tuo käsisaippua, joka ei kuivata käsiä olisi ihan huippu!

    Kiitos tästä postauksesta ja kivaa päivää!

    VastaaPoista
  19. Ostan silloin tällöin luonnonkosmetiikkaa. Nuo öljyt kuulostavat hyvältä :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  20. Herkkäihoisena olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosikausia. Ilahduttaa, kuinka paljon laajempi luonnonkosmetiikan valikoima on verrattuna esimerkiksi viiden vuoden takaiseen. Hienoa, että näiden tuotteiden arvo on huomattu! Minä myös pidän öljyistä niin vartalolla kuin hiuksissa. [email protected]

    VastaaPoista
  21. En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, olen aina ollut jotenkin epäluuloinen kyseisille tuotteille. Haluaisin kokeilla ihoöljyjä ongelmaihon hoitoon, etenkin Get The Look houkuttelee.
    [email protected]

    VastaaPoista
  22. Haluaisin päästä paremmin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, en ole vielä kovin paljoa kokeillut niitä. Käsisaippua!
    [email protected]

    VastaaPoista
  23. Yritän käyttää luonnonkosmetiikkaa niin paljon kuin mahdollista, etenkin kookosöljy ja ruusuvesi ovat suosikkejani ihonhoidossa. :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  24. Muutamia luonnonkosmetiikka tuotteita on tullut testattua ja näistä ihoöljyt kiinnostaisivat eniten :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  25. Tuula
    Heippa! Vau mikä nimi tuotesarjalle, ihana. Itselle pisti heti silmään käsisaippua, joka ei kuivata ihoa. Minulla on kädet ja etenkin kynnet kuivat, kynnet lohkeilee ja kynsinauhat ovat tikkuiset. Ei pitäisi johtua ruokavaliosta. Joudun tietysti pesemään käsiä, kun tiskaan osin käsin ja jotain pyykkiä pesen sekä koiraa, kun on niin kuraista. Myös ihoöljyt kiinnostavat. On mistä valita, rentouttavaa ja piristävää, siis aivan ihania. Suosin luonnonsarjoja, sen vähän mitä käytän, olen kokeillut Dr Hauschkan Ruusuvoidetta vartalolle ja Laveran suihkugeeliä. Tämä sarja on outo, joten olisi tosi kiva saada kokeiluun :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  26. Käytän aika vähän luonnonkosmetiikkaa sen korkean hintatason takia. Ihoöljyt kiinnostivat eniten :)
    tyttinurminenn (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Nämä tuotteet ovat vielä vieraita minulle vaikka pikku hiljaa olen siirtymässä luonnon kosmetiikkaan. Usein tämä on valitettavasti hintakysymyskin. Mukana arvonnassa.
    klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
  28. Joskus olen vähän kokeillut, mutta ehkä hinnan takia en ole jäänyt sitten vakiostelijaksi. Ihoöljyt kiinnosti näistä eniten!

    maya87(a)netti.fi

    VastaaPoista
  29. Minulla on luonnonkosmetiikkaan vain tutustumista huulipunan verran :) Ihoöljyt kiinnostaa, varsinkin näin talven kuivattamalle iholle varmasti oikein sopiva ! tiiakemppi (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Herkkäihoisena mulle usein sopii luontaistuotteet. Argaaniöljy kuulostaa ihanalta!
    [email protected]

    VastaaPoista
  31. Airiina
    Minä käytän luonnonkosmetiikkaa mahdollisuuksien mukaan, käsisaippua on suosikkini koska sitä meilläkin on käytössä ja menee paljon.

    aiholapp at uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  32. Luonnonkosmetiikka käytän lähinnä Näyte pussiin verran, vaikka tuotteet kyllä kiinnostaa. Tämä sarja kuulostaa aika monipuolisella. Öljyihin olen hurahtanut, joten se kiinnostaa tästä sarjasta eniten, varsinkin se "jokapaikan öljy".
    [email protected]

    VastaaPoista
  33. Tykkään luonnonskosmetiikasta todella paljon, mutta taloudellisista syistä niihin harvemmin on varaa
    Näitä tuotteita olisi kiva päästä testaamaan :)
    [email protected]

    VastaaPoista
  34. Nuo öljyt kiinnostavat eniten!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  35. Luonnonkosmetikkaa tulee käytettyä aivan liian vähän johtuen yleensä korkeammasta hinnasta. Mutta mahdollisuuksien mukaan välillä tarttuu jotain pientä mukaan :) Nuo ihoöljyt ja käsirasva kiinnostavat erityisesti :)

    [email protected]

    VastaaPoista
  36. Pyrin käyttämään vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Niissä hinta maksaa itsensä takaisin, ovat usein kovin riittoisia tuotteita. Näistä minua kiinnostaa eniten ihoöljyt! Oma ihoni on todella heikossa hapessa talven jäljiltä ja kaipaa kaikki mahdolliset avut :)

    [email protected]

    VastaaPoista
  37. Pyrin käyttämään mahdollisuuksien mukaan luonnonkosmetiikkaa, mutta budjetti ei aina riitä köyhänä opiskelijana :D Käsivoide kiinnostaa näistä kaikista eniten!

    [email protected]

    VastaaPoista
  38. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina! :-)

    [email protected]

    VastaaPoista