tiistai 4. heinäkuuta 2017

Virkistystä hiusväriin pigmenttihoitoaineilla

Moikka! Päivittelinkin jo hetki sitten Instagramin puolella (@millamours) kuvaa mun uudesta hiusväristä. Oon pysyttäytynyt nyt kauan vaaleanruskeissa hiuksissa vaaleilla raidoilla, mutta pääsinkin yhteistyön merkeissä kokeilemaan jotain aivan uutta! Kérastaselta on nimittäin tullut uusi värjättyjen hiusten hoitosarja, jolla voi päivitellä ja virkistää hiusväriään myös kotona. 

4A2A2351


 Kuvat: Kristina Tsvetkova

DSC_4211

Kävin siis hetki sitten Helsingissä L'Oréal Academyssa ja ihana Anna päivitteli mun hiusvärin ihan uuteen uskoon. Tummennettiin hiusta mokkaisella sävyllä ja värin joukkoon laitettiin kuparista sävytettä, joka toi näihin hieman punertavuutta ja lämpöä. Tykkään tästä lopputuloksesta aivan superisti ja ajattelinkin pysyä tässä ainakin muutaman kuukauden! No, miten sitten pidän yllä tätä kuparinruskeaa väriä? Kérastaselta on siis tullut uudistunut Reflection Chromatique -hiustenhoitosarja, joka sisältää shampoon, hoitoaineen, hiusnaamion, hiuksiin jätettävän hoitonesteen sekä Touche Chromatique -pigmenttipullot. Tämä sarja siis suojaa hiusväriä sekä kiiltoa pitkään, ravitsee hiusta ja lisäksi noilla pigmenteillä voi korostaa tai neutraloida hiusväriä oman maun mukaan. 

DSC_4214
4A2A2393
 Kuva: Kristina Tsvetkova

DSC_4221Noita pigmenttipulloja on neljässä eri sävyssä (viileä vaalea, viileä ruskea, kupari ja punainen). Pigmentit perustuvat siis vastaväriajatteluun ihan niin kuin meikeissäkin. Näiden tarkoitus on pidentää hiusvärin kestoa sellaisena kuin ne ovat värjäyspäivänä ja antavat samalla pehmeyttä ja kosteutta hiuksille. Mulla on siis ollut käytössä tuo kupari ja oon käyttänyt sitä n. kerran viikossa ylläpitämään väriä ja tuomaan lisää pigmenttiä. Tätä pigmenttihoitoainetta siis sekoitetaan kymmenen pumppausta hiusnaamion joukkoon ja levitetään pyyhekuiviin hiuksiin viideksi minuutiksi. Tää on kyllä aivan huippukeksintö!


Mitäs te ootte mieltä tästä tummemmasta hiusväristä? 

2 kommenttia on "Virkistystä hiusväriin pigmenttihoitoaineilla"