keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Vinkit onnistuneeseen selfieen

Moikka! Pääsin hauskan yhteistyön merkeissä kertomaan teille vähän onnistuneen selfien otosta ja kuvausvinkeistä. Itse lähetän ehkä eniten hauskoja selfieitä kavereille, mutta tulee niitä Instagramiinkin räpsittyä silloin tällöin ja mun mielestä ainakin yksi puhelimen tärkeistä ominaisuuksista on hyvä etukamera. :-D MyTrendyPhone on koostanut infografiikan onnistuneen selfien ottoon ja ajattelin nyt jakaa teille tästä selfieoppaasta ne asiat, joihin meikäläinen kiinnittää eniten huomiota kuvaa ottaessa niin selfieissä ja muissakin kuvissa:

hgf
safs


1. Valotus ja tausta

Mä pyrin aina ottamaan niin selfiet kuin muutkin kuvat luonnonvalossa, mahdollisimman lähellä ikkunaa ja mahdollisimman vaalealla taustalla, joka on selkeä ja melko yksivärinen. Itse nimittäin tykkään siitä, että kuva on kirkas, vaalea ja että värit korostuvat kuvassa hyvin. Selfieissä kiinnitän huomiota varsinkin kasvojen valaistukseen ja kokeilen erilaisia kuvakulmia.


2. Fiilis

Itse tykkään kuvissa raikkaasta fiiliksestä ja tää korostuu varsinkin ruokakuvissa. Kavereiden kanssa selfieitä ottaessa on tärkeää, että kuvasta välittyy positiivinen tunnelma!

3. Muokkaus

Omat instakuvani muokkaan käyttämällä Snapseediä ja VSCO:ta. Snapseedissä säädän yleensä kirkkautta, kontrastia, valoja ja varjoja ja korjaan pieniä yksityiskohtia. VSCO:lla säädän yleensä vain kuvan värejä, sävyjä ja yleistunnelmaa lempparifilttereillä, joita oon sovellukseen ladannut. Molemmat noista sovelluksista on ilmaisia, mutta VSCO sisältää myös tosi hyviä maksullisia suodattimia, joita saa parilla eurolla. Itse suosin kuvissakin luonnollisuutta, joten en tykkää käyttää mm. huulia suurentavia tai vyötäröä pienentäviä muokkaustyökaluja. 

MyTrendyPhonen infografiikasta löytyy vielä enemmän vinkkejä, joten kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa ne täältä, jos kiinnostaa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti