perjantai 8. syyskuuta 2017

Mockberg Alice

Moikka! Huh, näihin pariin viime viikkoon on mahtunut niin paljon kaikenlaista reissaamista, tapahtumia ja muutoksia, että postailulle ei oo oikein ollut aikaa tai fiilistä. Voisin myöhemmin ehkä kertoa tästä lisää, mutta ennen kuin lähden tästä pian töihin, niin hörpin tässä samalla teetä ja aattelin tulla höpöttelemään teille mun uudesta lempikellosta. Sain hetki sitten yhteistyön merkeissä valita Mockbergiltä yhden heidän kelloistaan ja ihastuin tosi paljon tähän Alice -malliseen kelloon harmaalla nahkarannekkeella ja kultaisilla yksityiskohdilla. Tykästyin tähän kelloon vielä enemmän, kun laitoin sen käteen, sillä tää oli ihanan siro ja yksinkertaisen kaunis.


DSC_5905-2
DSC_5928-2

Tää menee hyvin asun kuin asun kanssa arjessa tai juhlassa ja esimerkiksi lisäämällä ton kaveriksi jonkun kivan rannekorun asu saa ihan erilaisen twistin. Oon tykännyt käyttää tuota yhdessä tuon kultaisen rannekorun kanssa. Mun mielestä nuo vain näyttää niin kivalta yhdessä! Mockbergiltä löytyy kelloja niin hopeisina kuin kultaisinakin ja monen värisillä rannekkeilla. Kelloja on kolmea eri mallia ja tämä mun kello on ihan Original -mallistoa. Kelloja löytyy siis vielä pienempinä ja mesh-mallisina.

Nyt saatte syyskuun 30. päivään asti koko Mockbergin valikoimasta -15% alennusta koodilla millamours. Koodi on voimassa yhden viikon sen käyttöpäivästä.

DSC_5954-2
DSC_5944-2


 Mitäs mieltä te ootte tästä kellosta?
5 kommenttia on "Mockberg Alice"
  1. Onpa nätti! Mä oon kans katsellut kelloja vähän sillä silmällä, joskus jonkun hankkisi itsellekin. Pitää käydä tsekkaamassa noi nettisivut jos sieltä löytyis kivoja :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä käydä tsekkaamassa! Noi on mun mielestä kaikki tosi nättejä <3

      Poista
  2. Aivan ihana kello ♥

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista