torstai 10. elokuuta 2017

KORUKARKKIKAUPPA

Moikka! Mä pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan ainakin mulle ihan uutukaiseen nettikauppaan eli Jovellyyn. Jovelly on uusi suomalainen korukauppa, josta löytyy inspiroiva ja laaja valikoima kaulakoruja, sormuksia, korviksia ja rannekoruja. Mä sain valita tuolta omat suosikkini ja mun suosikeiksi päätyi tällä kertaa vähän erikoisempia koruja kuin yleensä. Yleensä ostan aika simppeleitä ja yksivärisiä koruja, mutta nämä yksilöt oli niin ihanan värikkäitä ja kauniita, että ihastuin näihin aivan täysin. Kun avasin paketin, niin mulle tuli aivan ensimmäisenä mieleen karkkikauppa. :-D Enkä ihmettele, nimittäin onhan nää korut nyt aivan super herkullisen värisiä ja söpöjä! Parit näistä tulee ehdottomasti käyttöön nyt viikonloppuna mun ystävän synttäripirskeillä.

DSC_5872-2
DSC_5847-2
DSC_5852-2

Jovellylta löytyy koruja niin arkeen kuin juhlaankin ja mun silmään kaikki korut näytti tosi upeilta. Valikoimista löytyi niin klassisia koruja kuin viimeisimpiä trendejäkin ja mallistoon lisätään koko ajan lisää trendien mukaisia uutuuskoruja. Jovellyn filosofia sopiikin täysin yhteen omani kanssa, eli muodin täytyy olla hauskaa! Toimitusaika heillä on vain 1-2 arkipäivää, joten pakettia ei tarvitse odotella kauaa, jos on vaikka jotkut juhlat tiedossa. Tällä hetkellä Jovellylla on ilmainen toimitus 13.8. asti ja koodilla millamour20 saatte ensi maanantaihin asti -20% alennusta koko valikoimasta.

Jovellylla on nyt myös Facebook-kampanja, eli kun 700 tykkääjää menee rikki, niin he arpovat kaikkien tykkääjien kesken voittajan, joka saa palkinnoksi valitsemansa korun. 


DSC_5859-2
DSC_5888-2
DSC_5896-2
DSC_5855-2

 Mitäs mieltä ootte mun koruvalinnoista?
6 kommenttia on "KORUKARKKIKAUPPA"
  1. Aivan ihania koruja! <3 Ja mitä ehdin nopealla vilkaisulla verkkokauppaa katsomaan, niin vieläpä aika halvalla (taisi olla kaikki korut alle 20 euroa, jos osasin oikein katsoa). Pakko joskus käydä vähän ostoksilla, kun tuli näin hyvä vinkki, kiitos! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! <3 Ja niinpä, plussaa ehdottomasti tuosta että korut on noin edullisia! :-)

      Poista
  2. Hei, olen miettinyt noita ihania choker-koruja joita tuolla on myynnissä, mutta en tiedä miten sopii tyyliin? Sopiiko esim töihin, ihan perus asuun vai vaatiiko vähän "juhlavampaa" pukeutumista? :)
    Anteeksi kun kyselen ehkä vähän "turhia" juttuja, mutta olisi kiva jos ehtisit vastaamaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään! Mielelläni vastaan :-) Ja kyllä mä oon ainakin töissä pitänyt tuollaisia ihan perus arkilookissa! Eli mun mielestä sopii ihan arkeen kuin juhlavampaankin tyyliin :-)

      Poista
  3. Ihania koruja tää onkin sellainen kauppa mihin mäkin haluun tutustua vähän paremmin :) Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii kyllä ehdottomasti! :-) Mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

      Poista