tiistai 27. helmikuuta 2018

Tauluilla uutta ilmettä sisustukseen

Kivaa tiistaita kaikille! Meikäläisen kämpän sisustus on muuttunut lähiaikoina aika paljonkin ja ajattelin jakaa teille kohtapuoliin päivitettyä asuntopostausta, mutta ensiksi halusin tulla vinkkaamaan teille hyväksi todetusta ja simppelistä keinosta sisusustuksen upgreidaamiseen - nimittäin sisustustauluista. Mä oon aina tilannut mun sisustustaulut pääasiassa Deseniolta, koska heillä on laaja ja ainakin mun makuun sopiva valikoima kaikenlaisia sisustustauluja niin hauskoista teksteistä erikoisempiinkin printteihin. Tykkään myös siitä, että näistä saa helposti koottua yhteensopivia kokonaisuuksia ja kokoja noista julisteista löytyy useampiakin vaihtoehtoja. Hetki sitten pääsinkin yhteistyön merkeissä tilailemaan heiltä muutamia uusia juttuja mun taulukokoelmaan ja tässä olisikin nyt uusimmat tulokkaat.

P1000835-2 – kopio – kopio-2
P1000833-2

Näitä karttatauluja eri kaupungeista on tullut vastaan nyt useampaankin otteeseen ja mitä enemmän mä oon niitä nähnyt, niin sitä enemmän oon niihin tykästynyt. Huomasinkin Desenion sivuja plärätessä, että siellä oli näitä karttatauluja ainakin Tukholmasta, New Yorkista ja Helsingistä, joten päätin kokeilla onneani ja laittaa hakukenttään hakusanaksi "Tampere", jos sellainen sattuis hyvässä lykyssä löytymään ja jes, löytyihän se! Tilasin tuon isoimmassa koossa ja tammisilla kehyksillä ja tuo on kyllä kuin tehty tänne mun olkkariin. Ehdottomasti mun lemppari näistä kaikista! Tuo kultainen  maailmankartta, jonka oon aikasemmin tilannut heiltä sopii mun mielestä hyvin teemaltaankin yhteen ton kanssa.

P1000847-2 – kopio-2
P1000839-2
P1000855-2 – kopio-2

Keittiöön löytyi myös piristystä noista hauskoista "fika" ja "holy jalapeno" pikkutauluista. Me ollaan mun perheen kesken aina käytetty sanaa "fiikata", kun puhutaan kahvittelusta, joten tuo iski kyllä heti muhun. Samaten tuo jalapeno-teksti oli mun mielestä niin hauska, etten voinut olla tilaamatta. Mun chilipensas näyttää talven jäljiltä ottaneen vähän nokkiinsa, joten toivotaan että tuo taulu tois hyvää energiaa sille, haha. Näin uutukaisena baristana ihastuin myös jotenkin älyttömästi tuohon kahvikuppikuosiseen tauluun ja se löysi paikkansa tuosta keittiön seinältä. Myös tuo koristeellinen aterintaulu sai mut jotenkin voitettua puolelleen ja klikkailin myös sen ostoskoriin. Nää tuo kyllä heti niin uudenlaisen ilmeen tuonne keittiöön! 

Sain myös teille alekoodin jaettavaksi ja koodilla gronstrand saatte 25% alennusta Desenion valikoimasta 1.3.2018 asti, joten kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Desenion valikoima täältä. Tarjous ei koske kehyksiä eikä handpicked mallistoa. Mitäs ootte mieltä näistä meikäläisen hankinnoista?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti