keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Helmikuun suosikit

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Mulla on tänään vapaapäivä, joten ajattelin kohta suunnata kaupungille tekemään parit ostokset ja sen jälkeen salille tekemään treenin. Päätin tänään kokeilla tehdä lounaaksi täytettyjä pitaleipiä itse tekemillä falafeleillä ja hummuksella, ja täytyy kyllä sanoa että nää onnistu ihan omaksi yllätykseksi paremmin kuin hyvin ja näistä tuli kyllä ehdottomasti yksi uus lempparisafka. Jos teitä kiinnostaa niin voisin tehdä teille ohjetta näistä tässä lähiaikoina, mutta nyt aattelin jakaa vähän toisenlaisia suosikkeja, nimittäin suosikit viime kuulta. Nääkin on kyllä aika ruokapainotteisia mutta hei, food is life vai miten se meni.


P1000892-2

Urtekramin gluteeniton Coconut & Banana puuro - Mä en oo ennen hirveesti välittänyt puurosta, koska useemmat niistä on lisämausteista huolimatta vähän mauttomia. Löysin kuitenkin hetki sitten tän kyseisen puuron ja oon ihan myyty! Tää on varsinkin tuorepuurona aivan superhyvää, eikä tarvi ees sen kummemmin mitään lisäksi, koska tässä on banaania, kookosta ja taateleita seassa. Ite oon tehnyt tätä eniten tosiaan tuorepuurona mantelimaitoon ja laittanut päälle vaan vähän mustikoita. 5/5.

P1000899-2

Karkintuoksuiset käsisaippuat - Äiti oli ostanut tuota Cute Candy käsisaippuaa kotikotiin hetki sitten ja mä ihastuin siihen samantien. Oon etsinyt näitä sen jälkeen joka paikasta ja vihdoin näitä löytyi Tampereelta parista sisustuskaupasta! Ja vielä monessa eri tuoksussa. Ostin varastoon heti lisää tuota Candya, joka muuten tuoksuu oikeesti ihan karkille sekä Polkan ja Bubblegumin tuoksuiset versiot. Näitä oli valikoimissa myös mm. Toffeen ja Tuttifrutin tuoksuiset saippuat ja hintaa näillä oli noin 2,50€ kappale. Katoin, että näitä pitäis löytyä lisäksi myös mm. Kärkkäiseltä ja Hongkongista.

P1000924-2

Espresso Housen Chai pulveri - Chai latte on ollut jo pitkään mun ehdoton lempparijuoma ja sitä tulee tilattua melkein aina kun jossain kahvilassa käyn. Yleensä tuo chaijuoma tehdään siirappiin, mutta mun on ainakin ollut tosi vaikee löytää mistään kaupoista chaisiirappia, joten tää pulveri lähti heti testiin, kun tähän törmäsin. Tää on kyllä aivan superhyvää ja riittosaa ja tästä saa loihdittua chai-latet kotioloissa ihan kädenkäänteessä. Kantsii kyllä ehdottomasti kokeilla!

P1000917-2

Alpron Go On proteiinirahka - En oikein tykkää syödä perus kaupan maitorahkoja tai proteiinivanukkaita, joten kasvipohjainen vaihtoehto näille on ollut etsinnässä jo hetken aikaa. Tää ei kai kyllä mikään uutuus oo, mutta nyt vasta huomasin tän soijarahkan kaupan hyllyllä ja tää lähti samantien testiin. Täytyy kyllä sanoa, että tää on ehkä parasta jugurttia/rahkaa mitä oon ikinä maistanut ja syön tätä oikeesti ihan koko ajan, joten mulla menee tätä ehkä yks purkki päivässä. :-D Tää on melkein kuin jäätelöä söis, mutta ei vaan oo niin äklömakeeta ja tän koostumus on myös tosi hyvä. Ite oon lisännyt tähän mustikoita ja granolaa ja ai että, en kyllä vaihda! Oon jo koukuttanut pari kaveriakin tähän, joten oli pakko tulla mainostamaan myös tänne. Tää 400g purkki maksaa about 2 euroa, joten ei ees paha.





thumbnail_EPARI MAINOS
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti