maanantai 29. huhtikuuta 2019

Long time no see

 
Heippa! Meitsi on pitänyt tässä nyt melkein puolisentoista vuotta taukoa niin blogista kuin oikeestaan muustakin somesta Instagramia lukuunottamatta. Aika paljon asioita on kerennyt tapahtua tässä välissä ja jotenkin oon ajatellut viime aikoina tätä blogin pystyttämistä uudelleen. Aikasemmin mulla meni into oikeestaan siksi, ettei tää tuntunut enää omalta enkä saanut tuotua omia ajatuksia ja mua kiinnostavia juttuja oikealla lailla esille. Nyt kuitenkin kun oon hetken funtsinut asiaa, niin tiiän just mitä haluan tehdä ja miten haluan tehdä. Kaipaan kuvailemista ja höpöttelemistä tosi paljon ja nyt vihdoin tuntuu siltä, että on oikee aika kokeilla näitä blogisiipiä uudelleen. Tällä kertaa höpöttelyt ei jää vain pelkästään tänne blogin puolelle vaan tuutte näkemään multa myös paljon enemmän videomatskua, jos sellanen kiinnostaa.


thumbnail_1970-01-01 02.00.00 2-01
 
 Housut - Gina Tricot
Paita - New Yorker
Nahkatakki - Zara
Lenkkarit - Nike
Laukku - Malene Birger
Arskat - Ray Ban

thumbnail_1970-01-01 02.00.00 3-02
thumbnail_1970-01-01 02.00.00 1


Hommasin uuden luurin viime viikonloppuna ja siinä pitäis olla kuulemma ennennäkemätön kamera, joten lähdettiin poikaystävän kanssa testailemaan sitä viime viikonloppuna kun olin Helsingissä. Lauantai vietettiin kierrellen kaupunkia ja testattiin paria uutta ruokapaikkaa. Illalla mentiin sitten vielä pulikoimaan ja saunomaan Allas Sea Poolille, kun oli niin hieno sää. Lähdetään loppuviikosta Marokkoon, joten mun piti ostaa muutama juttu vielä reissua varten, mutta sehän meidät tuntien jäi, kun chillailtiin siellä poolilla varmaan neljä tuntia. 

Yks juttu kuitenkin tarttui kaupungilla käteen, nimittäin noi Gina Tricotin valkoset pökät. Viiskymppiä niistä pulitin, mutta ai että tykkään noista! Mitä ootte mieltä? Iskeekö teihin nuo taskuhousut? Nyt meikäläinen jatkaa vappumunkkien tekoa, nimittäin huomenna ois luvassa pienet vappukemut. Kuoharit on jo ostettu ja siivoilut on sinänsä mallillaan, kunhan saisin vaan nuo munkit paistettua ilman sen kummempia rasvakäryjä.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti