keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Lokakuun suosikkituotteet


P1010753-3

Lokakuu on ollut taas yksi niistä kuukausista kun oon ottanut käyttöön paljon uusia tuotteita ja suuri osa niistä onkin päätynyt heti lempparilistalle. Oon kuullut paljon hyvää tästä Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum creamista, mutta tuotteen melko korkea hinta on saanut mut miettimään ostamista. Pääsin kuitenkin testaamaan tätä mun työkaverilta Johannalta ja päätin tilata heti isomman purkin omaksi. Tämä on siis vartalovoide, jonka luvataan kiinteyttävän mm. peppua ja pehmentävän ihoa, sekä poistamaan selluliittia. Tuosta kiinteytyksestä en ole vielä päässyt takuuseen (XD), nimittäin ite oon käyttänyt tätä suurimmaksi osaksi käsivoiteena ja sellaisena luksusvoiteena jokapäiväisen kosteusvoiteen sijaan. Tää nimittäin tuoksuu aivan jumalattoman hyvältä ja antaa ihanan pehmeän tunteen iholle. 5/5 tuote!

P1010747-3

Mä ostin tätä Tuplan Salty Caramel proteiinivanukasta testiin oitis kun huomasin sen saapuneen kauppojen hyllyille ja siitä asti oon ollut enemmän ja vähemmän koukussa tähän. Oon koukuttanut nyt myös mun työkaverit tähän vanukkaaseen ja käydäänkin välillä hamstaraamassa näitä ruokkiksen jälkeen lähikaupasta. :D Parasta tässä on se, että ravintoarvot on oikeasti suht hyvät eikä tässä ole lainkaan lisättyä sokeria. Yleensä nää proteiinivanukkaat maistuu liian esanssisilta mun makuun, mutta tää tuote yllätti!

P1010749-3

Tutustuin viime kuussa Shipitoon, joka kuljettaa Suomeen tilauksia nettikaupoista, jotka ei muuten toimita tuotteitaan tänne asti. Oon jo kauan halunnut tilata Fabfitfun-merkkisen beauty boxin ja nyt pääsin siihen vihdoin käsiksi! Syksyn boxista paljastui monen muun upean tuotteen lisäksi nämä Harper + Ari -merkkiset sokerikuorintakuutiot. Näissä on niin herkullinen ja raikas tuoksu, että näitä tekis mieli syödä! Mulle on riittänyt jopa puolikas tuollaisesta kuutiosta ja on kyllä ehdottomasti parasta vartalokuorintaa, mitä oon pitkään aikaan käyttänyt. Näistä jää iholle puhdas ja pehmeä tunne ja ihan paras asia näissä on ehdottomasti tuo söpö pakkaus!

P1010755-3

Ostin jo muutama kuukausi sitten testiin näitä Hairlustin hiusvitamiineja. Tällaisista hiuskarkeista on ollut niin paljon hypeä somessa, että oon ollut vähän skeptinen näiden suhteen. Siitä huolimatta yllätyin todella positiivisesti näiden vaikutuksista sekä mausta! Ensimmäinen asia oli tietenkin se, että nää maistuu ihan oikeelta karkilta, joten näitä vitamiineja ei voi unohtaa ottaa. :D Noin kuukauden käytön jälkeen aloin ihmettelemään, että miksi mun ripset näyttää jotenkin tuuheammilta ja tummemmilta. Mitään seerumia tai erilaista ripsaria en oo käyttänyt, joten päättelin sen johtuvan näistä. Nyt oon alkanut huomaamaan myös hiusten ja kynsien kasvavan nopeammin. Käyn geelilakkauksessa, joten tuota huoltoväliä on täytynyt vähän lyhentää näisä johtuen. :D

P1010542-3

Törmäsin ihme ja kumma Kurikassa yhtenä päivänä näihin Pandyn proteiinikarkkeihin, kun olin käymässä porukoilla. Ostin testiin salmiakin makuisia karkkeja sekä pari pussia kirpeämpiä karkkeja. Ehdottomaksi suosikiksi nousi nuo salmiakkikarkit, sillä ne maistuu lähestulkoon ihan aidolta salmiakilta. Nuo kirpeämmät on myös hyviä, mutta omaan makuuni tuo versio on liikaa Stevian makuinen.  Vaikka näiden sijaan valitsisin 6-0 aidot irttarit, niin nämä on olleet silti kaapissa hyvä hätävara kun karkkihimo yllättää sellaisena päivänä, kun karkkia ei saisi syödä. Plussaa tietty BCAA- ja proteiinilisästä!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti