torstai 28. marraskuuta 2019

Käytännöllinen joululahjaidea

 *Yhteistyössä Mobiilitukku.fi:n kanssa

Ihanaa torstai-iltaa kaikille! Tulin just kotiin töistä asuntonäytöltä ja korkkarit lensi ensimmäisenä kuivamaan kylppäriin. Tän marraskuun vois mun puolesta jättää kokonaan välistä ja siirtyä suoraan joulukuuhun. Sytyttelin ihkauudet jouluvalot päälle, tulin istuskelemaan sohvalle ja selailemaan huomisia Black Friday -tarjouksia kaakaomuki seurana. Mulla on aina tapana ostaa muutama joululahja tuon kampanjan aikaan ja aattelinkin tulla vinkkailemaan teille kivasta joululahjaideasta.

Lähdettiin Mobiilitukku.fi:n kanssa jakamaan vähän vinkkejä joululahjaostoksiin ja mikä jottei myöskin Black Friday -shoppailuun! Mulla on heiltä muutamat Inkit suojakuoret ja ihastuin näiden designiin älyttömän paljon. Tuo leopardikuosinen meni heti ensimmäisenä päivänä käyttöön ja nyt oonkin vaihdellut näitä vähän fiiliksen ja asun mukaan. Huomenna meillä on pikkujoulut, joten tuo ranskiskuori menee ehdottomasti silloin ykköseksi. Näitä Inkit-kuoria on saatavana yli 45 puhelimelle yli sadassa erilaisessa kuviossa. Mobiilitukku.fi on ainoa kauppa Suomessa, mistä tällaisia kuviokuoria saa niin monipuolisesti eri puhelimille.

P1010757-2
P1010761-2
P1010772-2

Mulla on käytössä Huawei P30 Pro ja siihen on ollut todella vaikeaa löytää hyviä suojakuoria. Useimmat mun tilaamani kuoret ovat olleet joko todella paksuja, jolloin jo valmiiksi kookkaasta puhelimesta tulee vaikeampi käyttää. Tai vastaavasti kuoret ovat olleet joko melko tylsiä tai menneet rikki samantien. Yllätyin positiivisesti siitä miten laaja ja hyvä valikoima Mobiilitukulta löytyi. Siellä on kaikkea laidasta laitaan ja oon ollut tosi tyytyväinen näiden suojakuorten laatuun. Materiaali tuntuu tosi laadukkaalta mutta kuoret ovat kuitenkin sirot ja kevyet.

Jos joululahja on siis vielä etsinnässä niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan Mobiilitukku.fi:n valikoiman ja klikkaamaan ostokoriin vaikkapa puhelimen kuoret lahjaksi. Puhelinkuorten lisäksi heiltä löytyy myös tablettikoteloita, kuulokkeita, latureita, kaiuttimia yms. Koodilla MILLAG20 saatte -20% alennusta tilauksestanne ja myös huomenna Black Fridayna siellä tulee olemaan kovat alennukset.

P1010767-2
P1010763-2
Mikä näistä kuorista on teidän suosikki?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti