sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Viaplay matkalla mukana + arvonta

 *Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplacen kanssa


Ihanaa sunnuntaita kaikille! Ajatella, että joulukuuta on kulunut jo kokonainen viikko ja joulu lähestyy jo kovaa vauhtia. Tänä vuonna mun on ollut hankalampi päästä tuon asuntorempan touhuilujen takia kunnolla joulufiilikseen, nimittäin paljon olisi vielä tehtävää ja kiirettä pukkaa. Otettiin kuitenkin miesystävän ja mun äidin kanssa muutaman päivän rentoutumisloma Ruotsiin ja täällä jos jossain joulufiilis nousee huippuunsa! Joulushoppailuja on tehty jo urakalla ja ihasteltu joulutilpehöörejä kaupoissa sekä herkuteltu ruotsalaisilla jouluherkuilla totta kai. Matkoilla päivät on yleensä (ainakin meillä) täynnä ohjelmaa, joten iltaisin ollaan vain chillailtu, nautiskeltu glögiä tai viiniä ja katsottu leffaa Viaplaysta.


P1010861

Reissussa netti toimii välillä vähän huonosti ainakin laivalla, joten latasin puhelimeen pari leffaa ennakkoon Viaplayn Offline-toiminnon kautta. Sen avulla leffoja voi siis katsoa vaikka netti pätkisi tai ei toimisi ollenkaan. Ehkä ärsyttävintä ikinä on se, kun leffat jäävät jumittamaan ja kärsimättömänä ihmisenä mä suljen mielummin puhelimen kuin jatkan leffan katsomista. :D Tuolla offline-toiminnolla tästä ei oo tarvinnut ressata! 

Ollaan käyty Oscarin kanssa leffassa urakalla katsomassa noita Disneyn uusia elokuvia ja Aladdin oli ehdottomasti meidän lemppari näistä. Tsekkasin, että se löytyy kohta Viaplayn valikoimista, joten se täytyy katsoa heti uudelleen, kun saadaan viriteltyä valkokangas uuteen kämppään. Dumbo jäi puolestaan meiltä näkemättä leffateatterissa, joten se olisi seuraavana katseluvuorossa ja valmiina ladattuna puhelimeen. Oon tosi positiivisesti yllättynyt Viaplayn sisällöstä, sillä sieltä löytyy tosi uusia leffoja mutta myös lemppari klassikkoelokuvia. Mä oon henkeen ja vereen Marvel-leffojen fani, joten oon huippuinnoissani, että täältä löytyy myös muun muassa viimeisin leffa Avengers Endgame. Oscar puolestaan tykästyi (yllätys yllätys) tuohon urheilupuoleen. 

Viaplayn valikoimista löytyy kaikille kaikkea ja mä aion ehdottomasti jatkaa tämän tilaamista. Jouluaattona täytyy ehdottomasti laittaa tuolta perinteinen joululeffa pyörimään ja katsoa porukalla joululahjoja availlessa!

P1010907
P1010906

Nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista katseluaikaa Viaplayn Leffat ja Sarjat -paketin parissa. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän postauksen loppuun oman lemppari joululeffasi! Osallistumisaikaa on 15.12.2019 asti.

4 kommenttia on "Viaplay matkalla mukana + arvonta"
  1. Oi ihana arvonta! Ostin miehelle viaplayn 2kk lahjakortin isänpäivä lahjaksi ja ois ihanaa jatkaa viaplayn käyttöä 2kk! 😄 Bad moms christmas on mun ehdoton joululeffasuosikki! 😍 - [email protected]

    VastaaPoista
  2. Mukana arvonnassa :) Korniudestaan huolimatta pakko valita parhaaksi joululeffaksi Love Actually.

    VastaaPoista