sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Uusi lemppari ihonhoitosarja

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! ♥ Ajattelin nyt vielä näin sunnuntai-illan ratoksi tulla kertomaan teille vähän mun uudesta lemppari ihonhoitosarjasta, jota oon tässä nyt kuukauden päivät testaillut ja täysin rakastunut siihen. Mä en oo miesmuistiin ollut näin ihastunut mihinkään ihonhoitosarjaan ja tästä en kyllä hevillä luovu. Jotkut varmaan muistaakin, että oon vannonut kauan Proactivin nimeen, mutta he uudistivat tuotteiden formulat jo hetki sitten ja tuote muuttui mun mielestä huonompaan suuntaan. Onneksi kuitenkin löysin tän uuden, ihanan sarjan!

Elevenille on nyt siis tullut uutuutena tämä paljon puhuttu ja kehuttu Babor-ihonhoitosarja, joka tarjoaa tehokkaita, nopeavaikutteisia ja pitkäkestoisia tuloksia päivittäisessä ihonhoidossa. Plussana vielä se, että tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon puhtaita ja luonnollisia kasviöljyjä ja -uutteita, jotka yhdistetään muihin kasviperäisiin ainesosiin. Mä olin aivan superinnoissani näiden testaamisesta ihastuin näihin jo ekan käyttökerran jälkeen. No, mitäs tuotteita mulla on tällä hetkellä käytössä?

DSC_3606
DSC_3613

Kasvojen ja meikin puhdistukseen käytän nykyään tätä Cleansing CP Gel & Tonic 2 in 1 -puhdistustuotetta joka yhdistää puhdistusgeelin ja kasvoveden. Tämä syväpuhdistaa ihoa ja tässä on ihanan pehmeä koostumus. Yleensä tällaiset geelit kuivattaa aina mun ihoa, mutta tämä ei oo sitä tehnyt. Huippuhelppo ja hyvä tuote just meikäläisen mieleen. Viikottaisessa käytössä mulla on tuo CP Deep Pore Cleansing Mask With Peeling Effect -kasvonaamio, jossa on myös kuorivia rakeita mukana. Tämä sisältää salisyylihappoa, joka avaa ihohuokosia ja auttaa pitämään epäpuhtaudet poissa. Tästä jää myös niin ihanan puhdas ja pehmeä tunne kasvoille, ai että!

DSC_3615
DSC_3618

Jos näistä tuotteista pitäis valita se aivan ykkönen niin se olis ehdottomasti tämä 24 tunnin geelivoide! Tämän koostumus on ensinnäkin aivan ihana ja pakkaus tosi kaunis. Voide jättää ihon mattapintaiseksi mutta kosteuttaa samalla kasvojen ihoa tosi tehokkaasti, mikä on ainakin mulle tärkeää. Monissa tuotteissa on nimittäin näistä ominaisuuksista vain se toinen. Kaikkein eniten tykkään kuitenkin tän tuotteen superhyvästä tuoksusta ja siitä, kuinka pehmeäksi tämä ihon jättää. Jos etsinnässä on siis huippuhyvä ihovoide, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä. Ja tuotteen nimi on siis Skinovage PX Perfect Combination Daily Mattifying Cream.

DSC_3609


Näitä saa siis Suomesta elevenin verkkokaupasta ja itse asiassa elevenille on nyt tullut uutena juttuna myös oma klubi. Klubilaiset keräävät pisteitä jokaisesta ostoksestaan ja näitä pisteitä voi sitten käyttää myöhemmillä ostokerroilla maksamiseen. Asiakasklubiin kuuluminen on täysin ilmaista ja jokainen uusi klubiin liittyjä saa heti palkinnoksi 12 500 pistettä. Rekisteröitymään pääset täältä.

Mitäs ajatuksia teille heräsi Baborista ja ootteko te kenties testanneet heidän tuotteitaan?
2 kommenttia on "Uusi lemppari ihonhoitosarja"