maanantai 16. maaliskuuta 2020

Kuukauden terveelliset? ruokasuosikit

P1010996-2

1. Women's Best Pre Workout Booster - Mä oon käyttänyt jo jonkin aikaa ennen treeniä ja treenin aikana erilaisia BCAA-jauheita, jotka sekoitetaan veteen. Suurin osa käyttämistäni pre workout -juomista on olleet aivan liian makeita, joten niistä on tullut jopa huono olo. Monet ulkomaiset fitness tubettajat ovat suositelleet näitä Women's Bestin ravintolisiä ja päätin tilata niitä itsekin testiin. Mä yllätyin tosi positiivisesti, nimittäin mun valitsema Sour Lemon & Lime -maku oli ainakin superhyvää ja raikasta! Tästä saa hyvän boostin ennen treeniä, eikä tästä tule lainkaan äklö olo vaikka tämä sisältää myös kofeiinia. Myös koostumus tässä jauheessa oli tosi miellyttävä.

2. Women's Best Amino & Energy - Tää kyseinen tuote sisältää 14 erilaista aminohappoa, vihreää teeuutetta, kofeiinia ja C-vitamiinia. Tykkään käyttää tätä treenin aikana ja joskus treenin jälkeen palauttavana juomana. Kehomme ei itse pysty valmistamaan mm. leusiinia, isoleusiinia ja valiinia ja niitä löytyy juuri näistä ravintolisistä. Oon itse kokenut, että näistä on suuri hyöty treenin aikana ja treenituloksissa. Tän tilasin maussa Blue Raspberry ja tämäkin oli aivan superhyvää! Plussaa myös siitä, että nämä tuotteet ovat vegaanisia ja laktoosittomia. En tiedä onko tämä plussa muille, mutta molemmat näistä testaamistani jauheista olivat veteen sekoitettuna aivan ihanan värisiä!

P1010997-2

3. Corners kasvissipsit - Kaikki mun lähipiirissä tietää, että inhoan sipsejä. En oo vain koskaan tykännyt niiden mausta ja jos haluan herkutella, niin mielummin ostan jotain muuta. Törmäsin kuitenkin kaupassa tällaisiin terveellisempiin sipseihin ja ajattelin testata. Pussi maksoi alle kaksi euroa, joten hintakaan ei ollut todellakaan paha. Nykyään oon ihan koukussa näihin ja jopa Oscar tykkäs näistä paljon. Mun lemppari oli ehdottomasti nuo kikherneistä, punajuuresta ja herneistä valmistetut sipsit. Oon nähnyt näitä ainakin Prismassa ja Sokoksella.
  P1020001-2

4. Milbonan kookosjugurtti - Ostin tätä pari viikkoa sitten Lidlistä testiin ekaa kertaa ja tällä hetkellä mulla on samaisia jugupurkkeja jääkaapissa neljä. Muistan kun pienenä me äidin kanssa testattiin kaikki mahdolliset kookosjugurtit ja tää päihittää kyllä kaikki testaamani 6-0. Tän koostumus on ihanan täyteläinen ja tämä sisältää myös pieniä kookoshippuja. Tästä on tullutkin heittämällä mun ykkösherkku, nimittäin tää on mun mielestä parempaa kuin karkki! Sokeria tässä on jonkin verran, mutta se annettakoon anteeksi tällä kertaa. Oscarkin on ollut matkimassa mun ilmeitä iltapalapöydässä, kun ilmeilen aina tätä syödessä :D

P1020003-2

5. Saskia appelsiini & guava -kivennäisvesi - Ostan harvoin kotiin mitään hiilihapotettuja juomia, mutta joku viikonloppu kauppareissulta tarttui mukaan pullo tätä appelsiini & guava juomaa. Nyt tätä onkin oltava jääkaapissa aina ja tyrkytän tätä kaikille suositusten kera. 5/5.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti